Vélemények, visszajelzések

Köszönettel – azoktól, akik bizalmukkal megtiszteltek...

N. László


A legtöbb emberrel ellentétben én nem akartam kineziológushoz járni; hosszan tartó problémám következményei miatt javasolta egy homeopata orvos.
Végül Gabi segítségével ráébredtem azokra a hibáimra, amikre nem is fordítottam figyelmet, mert korábban az én világomban azok a dolgok természetesnek számítottak. De ha észrevesszük, hogy lehet jobb is, akkor miért ne változtassunk?
Örülök, hogy most már képes vagyok sok dolgot máshogy látni, mint azelőtt, és köszönöm, hogy ezzel mindemellett egy közel 1 éves, szenvedésekkel teli időszakomat és problémám következményeit segített megszüntetni.

Heni


Amit kaptam Gabitól, és az általa használt módszertől, az pár sorban leírhatatlan, de én mégis megpróbálkozom ezzel.
Megtanított arra, hogy önmagam előtt felvállajam önmagam, az érzéseimmel együtt. Ne szégyenkezzek, amit gondolok, és ezt vállaljam fel mások előtt is, megtartva ezzel az egészséges határaimat, mert én így vagyok az, aki vagyok. Rámutatott a gyermeki énemmel való találkozás fontosságára, az élet játékosságára. Mindig segített a célon tartani a figyelmem, és közben nem hagyott megfeledkezni az utazásom szépségeiről sem, még ha néha én nem is úgy éreztem :))) Szóval mindig mögöttem állt és terelgetett, terelget az utazásom során úgy, hogy közben nyomást nem éreztem azzal kapcsolatban, hogy ezt nekem csinálnom kellene. Azt gondolom, hogy az egyik legodaadóbb és legfigyelmesebb segítő, akivel találkoztam. Segített egyenesbe hozni az életem, rálátni a problámáim összefüggésére. Mindezeken túl tisztelem az egyenességét is. Nagyon hálás vagyok ezekért Gabi, köszönet hogy vagy nekünk! :))

G. Tici


Azzal a problémával kerestem fel Gabit, hogy stressz hatására furán látok, illetve elég gyakran egy leírhatatlan ködös látás, állapot uralkodott el rajtam. Nehéz volt élni az életem, a munka, a tanulás, tele voltam félelmekkel, nehéz volt a puszta létezés is, úgy éreztem, egyedül nem tudok megbirkózni a feladataimmal. Már a legelső találkozásunkkor éreztem, hogy jó helyen vagyok. Megfogalmaztuk, hogy mi áll a helyzet mögött, hol vagyok, és hova szeretnék eljutni, majd útmutatásával elkezdtük a munkát.
Minden egyes alkalommal egyre jobban érzem magam, rengeteg pozitív energiát kapok. Elkezdtem élni a saját életem, és bár kihívásokkal teli, de élvezem az utam minden egyes percét. Gabi teljes odafigyeléssel, gondossággal, precizitással és mérhetetlen szeretettel végzi a munkáját. Hálás vagyok, hogy megismerhettem! Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

Gitta, Miskolc


A teljes kétségbeesés állapotában találtam rá a kineziológiára. Akkor már egyedül képtelen voltam kievickélni a mélyvízből, és a mentőövet Gabitól kaptam meg. Évekig ebbe a mentőövbe kapaszkodva közeledtem egyre inkább a biztonságosnak hitt part felé. Azt már néhány alkalom után éreztem, hogy ez a módszer sokkal többről szól annál, hogy megszabaduljak a problémáimtól, és valamilyen szinten meg tudjam tartani az egészségemet, erőmet. Arról azonban elképzelésem sem volt, hogy milyen lelki fejlődésen fogok keresztül menni. Most egy mérföldkőhöz értem, ami kezdete egy újabb, más minőségű életszakasznak, mint amiben eddig részem volt. És vajon mi változott meg? Az életem? Vagy teljesen megszűntek azok a bajok, problémák, amikbe akkor úgy éreztem, hogy belepusztulok? Nem, alapvetően nem a körülményeim változtak meg, hanem ÉN! A gondolkodásmódom, a hozzáállásom az élethez, az emberekhez, a problémákhoz. És mindennek pozitív mellékhatása, hogy mások is változnak velem együtt, az emberi kapcsolataim lassan, de folyamatosan javulnak. Sok erőfeszítés, és elkeserítő visszaesések után végre stabilan állok a lábamon. Tisztában vagyok vele, hogy lesznek még nehéz időszakok, de már azt is tudom, hogy a biztonságot az egyensúlyom megtartásához saját magamban találom meg.
Most már hiszek abban, hogy minden értünk történik, mindennek úgy kell lennie, úgy jó, ahogy van. Már nem teszek fel kérdéseket, hogy miért történt és miért pont velem, velünk? Közben megtanultam megbocsátani másoknak és saját magamnak is.
Hálás vagyok a kineziológiának és Gabinak, hogy ezt a csodát megélhettem, és megtapasztalhattam, hogy mekkora kiaknázatlan belső energiával rendelkezik az ember.

Veronika, Miskolc


A kineziológia nekem elsősorban életerőt adott, egy másfajta rálátást a világra. Rávilágított a vissza-visszatérő stresszeim eredetére, és kiutat mutatott belőle. A módszernek köszönhetem a nyugodtabb, elfogadóbb, a változásra nyitottabb, boldogabb és magabiztosabb énem megerősödését.

Kata, Miskolc


Úgy éreztem, hogy a problémáimat egyedül már nem tudom megoldani. Egy barátnőm javasolta, hogy keressek fel egy kineziológust, mert neki is segített. Első alkalommal kicsit szkeptikus voltam, de már néhány alkalom is sokat segített. A gyakorlatok és az oldások sokat változtattak a gondolkodásomon, a problémát okozó dolgokhoz való hozzáállásomon. Sokkal nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, könnyebben kezelek dolgokat, és jó érzés, hogy sorra ezt a visszajelzést kapom másoktól is.

Bianka, Miskolc


Úgy érzem, nagyon sokat köszönhetek a kineziológia módszerének. Elsősorban segített megszabadulnom olyan dolgoktól, amik nem segítették az életemet, hátráltattak, mint pl. a többlet férfi energiák, a múltbéli terhek, berögzült szokások. Sok technikát tanultam, amiket továbbra is alkalmazok. A gyakorlatok segítenek egyensúlyban tartani az életemet és az érzelmeimet. Ha a későbbiekben problémám adódna, biztos, hogy Gabit fogom keresni.

Zoli, Miskolc


Gabi segítségével végre, merek felelősséget vállalni önmagamért és a szüleimet tiszteletben tartva leválni. Örömmel tölt el, hogy megtettem az első lépéseket az önálló életem felé! Hihetetlenül rácsodálkozom arra, hogyan függ össze a jelenben megélt bizonyos érzésem a múlt történéseivel, nagyon izgalmas élmény minden egyes oldódás.

Zsuzsa, Miskolc


Tudtam, hogy azt az élethelyzetet, amibe kerültem, csak segítséggel fogom tudni feldolgozni. Lehet, hogy ment volna egyedül is, de biztosan nem olyan minőségben.
Első alkalommal megtörten és kétségekkel teli érkeztem Gabihoz.
Már az első pár percben éreztem, hogy jó helyen járok, tudtam, hogy elindultam a feldolgozás útján, ahová nem hittem volna, hogy ilyen rövid idő alatt eljutok. 3 alkalom után elmondhatom, hogy a kineziológia módszere rávilágított arra, hogy aktívan kell részt venni az életünkben. A pozitív vagy negatív történések mind-mind tanítanak minket valamire. Természetesen ehhez nem elég pusztán a kineziológia.
Kellett hozzá egy olyan alázatos, tapasztalt, kedves személy, mint amilyen Gabi, akinek ezúton is szeretném megköszönni, hogy megtanított más minőségben élni, az életemben más szemszögből figyelni a változásokat. Mert nincs jó vagy rossz, csak az van, amit gondolunk róla.

G. Kata, Felvidék


Örülök, hogy rátaláltam Gabira, amióta felkerestem nagyon sokat javult az életem minősége. A problémám gyorsan megoldódott. Érezve a pozitív változást tovább szerettem volna fejlődni, megtalálni a belső békét.
Úgy érzem, jó úton haladok, hála neki magabiztosabb lettem, folyamatosan oldódnak fel bennem a feszültségek.
Már az első találkozásnál sem esett nehezemre megnyílni előtte, és elmondani neki a legmélyebb érzéseimet. A kezeléseken egyszerű természetességgel törnek fel belőlem olyan gondolatok, amik létezéséről nem is tudtam. Bármivel fordulok hozzá, könnyedséggel találja meg a legmegfelelőbb korrekciót, megerősítést. Nyugalommal tölt el, hogy mindig számíthatok a segítségére.

Judit, Miskolc


Gabihoz 1 évig jártam. Korábban még nem voltam kineziológusnál, nem tudtam, mi vár rám, csak azt tudtam, hogy szükségem van segítségre, több problémával küszködtem az élet számos területén.
Gabi nagy hozzáértéssel fogadott, mindig precízen figyelt rám, végig azt éreztem, hogy kiemelkedő a szaktudása.
Köszönöm neki, hogy annyi odafigyeléssel, hozzáértéssel, emberséggel állt mellém, és segített, hogy fejlődhessek, megismerjem magam, rátaláljak önmagamra, aki én vagyok, csak jól elrejtőzött valahol a bensőmben. Kihozta belőlem! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

J. A., Miskolc


Lányommal azért fordultunk kineziológushoz, mert az iskolaváltást követően problémák léptek fel a tanulás, az összpontosítás és az önértékelés terén. Kicsit nehezebben tudott alkalmazkodni a tanárok által támasztott követelményekhez.

Összességében pár hét után látványos fordulat kezdődött, könnyebben, gyorsabban ment a tanulás a nehezebb tantárgyakból is, javultak a jegyei, így a kedve és az önbizalma is; már nem izgult dolgozat vagy felelés miatt. Mivel hasonló jegyei lettek, mint a többieknek, már nem akar másik iskolába menni, jobban érzi magát a közösségben. Az önbizalma, fellépése, idegen emberekkel való kapcsolata terén is pozitív változások történtek. Sokkal nyitottabb lett, könnyebben beszélget azokkal is, akik nem a barátai. Nem fél már annyira az idegen helyzetektől, még ha egyedül is kell mennie számára ismeretlen felnőttek közé.
Köszönöm a nagyon gyors és hatékony segítséget! Megnyugtató az a tudat, hogy ha az életben bármikor problémánk adódik, bizalommal fordulhatunk Gabihoz.

T.né Erika


Kétéves kislányunk születése óta székrekedéssel küzdött. Már mindent kipróbáltunk, de csak pillanatnyi megoldásokat hoztak. Gabi csak engem kezelt, és a harmadik alkalom után megszűnt a gyerek székrekedése és azóta sem tért vissza.
Továbbá hasznos tanácsokat kaptam a gyerekneveléssel kapcsolatban: pl. hiszti kezelése. Gyakorlatokat tanultam stresszoldásra amiket a mindennapokban tudok alkalmazni.
Gabi segít megismerni önmagam! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

József


Amikor Gabihoz elmentem, sokat stresszeltem, ami szenvedést okozott.
Eleinte még kicsit szkeptikus voltam, de meggyőzött az a tény, hogy az állapotomban a kezelések és a gyakorlatok hatására már viszonylag rövid idő alatt pozitív változás áll be. A stresszes helyzeteket megtanultam kezelni.

Ilona


Ilona vagyok, már jócskán nagymama korú. Egy kolléganőmtől hallottam Malárcsikné Gabi kineziológusról. Elmondása alapján én is késztetést éreztem, hogy problémáim megoldásában segítséget kérjek.
Sikerült feloldani olyan lelki okokat, amelyek fizikai megjelenésükben régóta napi szinten problémát okoztak az életemben.
- Párkapcsolati problémák (szülő gyermek kapcsolat)
- Közlekedési problémák
A kineziológus segítségével elindult bennem egy folyamat, ami elvezetett problémáim forrásához. Segített megérteni a testet, lelket uraló feszültségek, félelmek valódi okát, és segített feloldani azokat, hiszen a megoldás lehetősége bennünk van.

G. (Miskolc)


A fejlődésem története - Ezzel szeretném hálámat kifejezni, mert Gabi segítsége nélkül nem sikerült volna ekkora utat megtennem. Nagyon nehéz röviden összefoglalni, mert ez az idő átölelte egész eddigi életemet.

Azzal a céllal kerestem fel, hogy segítsen kimászni abból a mélységből, amiből már úgy éreztem, hogy egyedül nem tudok kiszabadulni.
Nem tudtam a családból senkinek nemet mondani és nem láttam megoldást, kiutat akkori helyzetemből.
Szembesülnöm kellett azzal, hogy az események törvényszerűen következtek be a saját fejlődési folyamatom részeként, és sem a sorsot, sem másokat nem tehetek felelőssé érte. Fel kell hagynom az önsajnálattal.
Eddig nem ismertem igazán magamat, hagytam, hogy mások döntsenek helyettem, engedtem azoknak az elvárásaiknak, hogy mindenben megfeleljek nekik, és a kitöréseket hamar elnyomtam magamban. Magamat teljesen háttérbe szorítottam, csak sodródtam az élettel és úgy gondoltam, hogy ez a helyes viselkedés.
Sok idő kellett ahhoz, hogy szembesüljek a bennem zajló ellentmondásokkal, megismerjem ki és milyen is vagyok valójában, és elfogadjam az igazi énemet. Nagyon nehéz és gyakran szívszorító volt ez az ébredés, de ugyanakkor erőteljes kíváncsiság is élt bennem, hogy merre visz az utam. Előfordult, hogy türelmetlen voltam a fejlődésben. De a lényeg az, hogy ismét önmagamra találtam.
Persze a fejlődésem ezzel nem állt le, csak elindultam az utamon. Folyamatosan rácsodálkozom azokra a pozitív változásokra, amik napról napra bekövetkeznek az életemben. Apró dolgok ezek, de reményt és bizakodást adnak.
Nem teher többé az élet. Most már elmondhatom, hogy jól érzem magam a bőrömben.
Még vannak apró visszaesések, a régi beidegződések időnként még működnek, de el tudom fogadni, hogy ez is én vagyok. Azt viszont nagyon megtanultam: ha én el tudom fogadni magam, akkor mások is elfogadnak, és nem akarnak megváltoztatni.

Már csak ritkán keresem fel a kineziológusomat, de biztonságot ad az a tudat, hogy a bajban van hová fordulnom, és megkapom a szükséges segítséget.

Mónika


A kineziológia módszere megtanított arra, hogyan találjam meg a belső békémet. Megtanultam, hogy elsősorban önmagammal kell békében lennem ahhoz, hogy nyugodtan, szabadon, kiegyensúlyozottan tudjam élni a mindennapjaimat.
Adatkezelési tájékoztató