Vélemények, visszajelzések

Köszönettel – azoktól, akik bizalmukkal megtiszteltek...

N. László


A legtöbb emberrel ellentétben én nem akartam kineziológushoz járni; hosszan tartó betegségem következményei miatt javasolta egy homeopata orvos.
Végül Gabi segítségével és hasznos tanácsaival ráébredtem azokra a hibáimra, amikre nem is fordítottam figyelmet, mert korábban az én 'világomban' azok a dolgok természetesnek számítottak. De ha észrevesszük, hogy lehet jobb is, akkor miért ne változtassunk?
Örülök, hogy most már képes vagyok sok dolgot máshogy látni, mint azelőtt, és köszönöm, hogy ezzel mindemellett egy közel 1 éves, szenvedésekkel teli betegségemet és következményeit segített megszüntetni.

Heni


Amit kaptam Gabitól és az általa használt módszerektől az pár sorban leírhatatlan, de én mégis megpróbálkozom ezzel.
Megtanított arra, hogy önmagam előtt felvállajam önmagam, az érzéseimmel együtt. Ne szégyenkezzek, amit gondolok, és ezt vállaljam fel mások előtt is, megtartva ezzel az egészséges határaimat, mert én így vagyok az, aki vagyok. Rámutatott a gyermeki énemmel való találkozás fontosságára, az élet játékosságára. Mindig segített a célon tartani a figyelmem és közben nem hagyott megfeledkezni az utazásom szépségeiről sem, még ha néha én nem is úgy éreztem :))) Szóval mindig mögöttem állt és terelgetett, terleget a mai napig is az utazásom során, úgy hogy közben nyomást nem éreztem azzal kapcsolatban, hogy ezt nekem csinálnom kellene. Azt gondolom, hogy az egyik legodaadóbb és legfigyelmesebb terapeuta,akivel találkoztam, és segített egyenesbe hozni az életem, rálátni a problámáim összefüggésére. Mindezeken túl tisztelem az egyenességét is. Nagyon hálás vagyok ezekért Gabi, köszönet hogy vagy nekünk! :))

G. Tici


Azzal a "problémával" kerestem fel Gabit, hogy furán látok, illetve elég gyakran egy leírhatatlan ködös látás, állapot uralkodott el rajtam. Nehéz volt élni az életem, a munka, a tanulás, tele voltam félelmekkel, nehéz volt a puszta létezés is, úgy éreztem, egyedül nem tudok megbirkózni a feladataimmal. Már a legelső találkozásunkkor éreztem, hogy jó helyen vagyok. Megfogalmaztuk, hogy mi áll a helyzet mögött, hol vagyok, és hova szeretnék eljutni, majd útmutatásával elkezdtük a "munkát.
Minden egyes alkalommal egyre jobban érzem magam, rengeteg pozitív energiát kapok. Elkezdtem élni a saját életem, és bár kihívásokkal teli, de élvezem az utam minden egyes percét. Ezt Gabinak köszönhetem, hiszen teljes odafigyeléssel, gondossággal, precizitással és mérhetetlen szeretettel végzi a munkáját. Hálás vagyok, hogy megismerhettem! Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

Gitta, Miskolc


A teljes kétségbeesés állapotában találtam rá a kineziológiára. Akkor már egyedül képtelen voltam kievickélni a "mélyvízből", és a mentőövet Gabitól kaptam meg. Évekig ebbe a mentőövbe kapaszkodva közeledtem egyre inkább a biztonságosnak hitt part felé. Azt már néhány alkalom után éreztem, hogy ez a módszer sokkal többről szól annál, hogy megszabaduljak a betegségeimtől, és valamilyen szinten meg tudjam tartani az egészségemet, erőmet. Arról azonban elképzelésem sem volt, hogy milyen lelki fejlődésen fogok keresztül menni. Most egy mérföldkőhöz értem, ami kezdete egy újabb, más minőségű életszakasznak, mint amiben eddig részem volt. És vajon mi változott meg? Az életem? Vagy teljesen megszűntek azok a bajok, problémák, amikbe akkor úgy éreztem, hogy belepusztulok? Nem, alapvetően nem a körülményeim változtak meg, hanem ÉN! A gondolkodásmódom, a hozzáállásom az élethez, az emberekhez, a problémákhoz. És mindennek pozitív mellékhatása, hogy mások is változnak velem együtt, az emberi kapcsolataim lassan, de folyamatosan javulnak. Sok erőfeszítés és elkeserítő visszaesések után végre stabilan állok a lábamon. Tisztában vagyok vele, hogy lesznek még nehéz időszakok, de már azt is tudom, hogy a biztonságot az egyensúlyom megtartásához saját magamban találom meg.
Most már hiszek abban, hogy minden értünk történik, mindennek úgy kell lennie, úgy jó, ahogy van. Már nem teszek fel kérdéseket, hogy miért történt és miért pont velem, velünk? Közben megtanultam megbocsátani másoknak és saját magamnak is.
Hálás vagyok a kineziológiának és Gabinak, hogy ezt a csodát megélhettem, és megtapasztalhattam, hogy mekkora kiaknázatlan belső energiával rendelkezik az ember.

Veronika, Miskolc


A kineziológia nekem elsősorban életerőt adott, egy másfajta rálátást a világra. Rávilágított a vissza-visszatérő depresszióm eredetére, és kiutat mutatott belőle. A módszernek köszönhetem a nyugodtabb, elfogadóbb, a változásra nyitottabb, boldogabb és magabiztosabb "énem" megerősödését.

Kata, Miskolc


Úgy éreztem, hogy a problémáimat egyedül már nem tudom megoldani. Egy barátnőm javasolta, hogy keressek fel kineziológust, mert neki is segített. Első alkalommal kicsit szkeptikus voltam, de már néhány alkalom is sokat segített. A gyakorlatok és az oldások sokat változtattak a gondolkodásomon, a problémát okozó dolgokhoz való hozzáállásomon. Nem 100%-os még az egész (néhány alkalom után nem is lehetne), de szépen folyamatosan alakul. Sokkal nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, könnyebben kezelek dolgokat és jó érzés, hogy sorra ezt a visszajelzést kapom másoktól is.

Bianka, Miskolc


Úgy érzem, nagyon sokat köszönhetek a kineziológia módszerének. Elsősorban segített megszabadulnom olyan "dolgoktól", amik nem segítették az életemet, hátráltattak, mint pl. a többlet férfi energiák, a múltbéli terhek, berögzült szokások. Sok technikát tanultam, amiket továbbra is alkalmazok. A gyakorlatok segítenek egyensúlyban tartani az életemet és az érzelmeimet. Ha a későbbiekben problémám adódna, biztos, hogy Gabit fogom keresni.

Zoli, Miskolc


Gabi segítségével végre, merek felelősséget vállalni önmagamért és a szüleimet tiszteletben tartva leválni. Örömmel tölt el, hogy megtettem az első lépéseket az önálló életem felé! Hihetetlenül rácsodálkozom arra, hogyan függ össze a jelenben megélt bizonyos érzésem a múlt történéseivel, nagyon izgalmas élmény minden egyes oldódás.

Zsuzsa, Miskolc


Tudtam, hogy azt az élethelyzetet, amibe kerültem, csak segítséggel fogom tudni feldolgozni. Lehet, hogy ment volna egyedül is, de biztosan nem olyan minőségben...
Első alkalommal megtörten és kétségekkel teli érkeztem Gabihoz.
Már az első pár percben éreztem, hogy jó helyen járok. Másfél óra után már tudtam, hogy elindultam a feldolgozás útján, ahová nem hittem volna, hogy ilyen rövid idő alatt eljutok. 3 alkalom után elmondhatom, hogy a kineziológia módszere rávilágított arra, hogy aktívan kell részt venni az életünkben. A pozitív vagy negatív történések mind-mind tanítanak minket valamire. Természetesen ehhez nem elég pusztán a kineziológia...
Kellett hozzá egy olyan alázatos, tapasztalt, kedves személy, mint amilyen Gabi, akinek ezúton is szeretném megköszönni, hogy megtanított más minőségben élni, az életemben más szemszögből figyelni a változásokat. Mert nincs jó vagy rossz, csak az van, amit gondolunk róla.

G. Kata, Felvidék


Örülök, hogy rátaláltam Gabira, amióta felkerestem nagyon sokat javult az életem minősége. Az egészségügyi problémám gyorsan helyre jött. Érezve a pozitív változást tovább szerettem volna fejlődni, megtalálni a belső békét.
Úgy érzem, jó úton haladok, hála neki magabiztosabb lettem, folyamatosan oldódnak fel bennem a feszültségek.
Már az első találkozásnál sem esett nehezemre megnyílni előtte és elmondani neki a legmélyebb érzéseimet. A kezeléseken egyszerű természetességgel törnek fel belőlem olyan gondolatok, amik létezéséről nem is tudtam. Bármivel fordulok, hozzá könnyedséggel találja meg a legmegfelelőbb korrekciót, megerősítést. Nyugalommal tölt el, hogy mindig számíthatok a segítségére.

R. Dóra, Kazincbarcika


Kiskorom óta elég gyenge idegzetű ember voltam. Folyamatosan jöttek elő mindenféle magamba beszélt "betegségek" amihez fizikai tünetek is társultak.
Egyik nap hirtelen nagyon rosszul lettem, kórházba kerültem. Jöttek a kivizsgálások, a folyamatos rosszullétek. Orvostól–orvosig jártam, sokfajta nyugtató... pszichológus... pszichiáter... Nem találtak semmit, és nem változott semmi. Nagyon el voltam keseredve.
Egyik munkatársam javasolta Gabit. Sokat köszönhetek neki, megértettem mi is a problémám lényege valójában, és miközben oldódott bennem a feszültség, hasznos gyakorlatokat tanultam.
Nagyon szeretek hozzá járni, mert mindig érdekes és meglepő dolgokat fedezek fel magamban. Mára már letettem a gyógyszereket és egyre jobban vagyok. Úgy érzem, nagyon sokat fejlődtem, és izgalommal tölt el az a gondolat, mennyit fejlődhetek még!

Judit, Miskolc


Gabihoz 1 évig jártam. Korábban még nem voltam kineziológusnál, nem tudtam, mi vár rám, csak azt tudtam, hogy szükségem van segítségre, több problémával küszködtem az élet számos területén, illetve egy komoly betegséggel is.
Gabi nagy hozzáértéssel fogadott, mindig precízen figyelt rám, végig azt éreztem, hogy kiemelkedő a szaktudása.
Köszönöm neki, hogy annyi odafigyeléssel, hozzáértéssel, emberséggel, mondhatom, hogy barátsággal állt mellém és segített, hogy fejlődhessek, megismerjem magam, rátaláljak önmagamra, aki én vagyok, csak jól elrejtőzött valahol a bensőmben. Kihozta belőlem! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

J. A., Miskolc


Lányommal azért fordultunk kineziológushoz, mert az iskolaváltást követően problémák léptek fel a tanulás, az összpontosítás és az önértékelés terén. Kicsit nehezebben tudott alkalmazkodni a tanárok által támasztott követelményekhez.

Összességében pár hét után látványos fordulat kezdődött, könnyebben, gyorsabban ment a tanulás a nehezebb tantárgyakból is, javultak a jegyei, így a kedve és az önbizalma is; már nem izgult dolgozat vagy felelés miatt. Mivel hasonló jegyei lettek, mint a többieknek, már nem akar másik iskolába menni, jobban érzi magát a közösségben. Az önbizalma, fellépése, idegen emberekkel való kapcsolata terén is pozitív változások történtek. Sokkal nyitottabb lett, könnyebben beszélget azokkal is, akik nem a barátai. Nem fél már annyira az idegen helyzetektől, még ha egyedül is kell mennie számára ismeretlen felnőttek közé.
Köszönöm a nagyon gyors és hatékony segítséget! Megnyugtató az a tudat, hogy ha az életben bármikor problémánk adódik, bizalommal fordulhatunk Gabihoz.

J. Viktor


Ezúton szeretném Gabinak megköszönni azt a szeretetteljes („kedvesen szigorú” = finoman irányítja a folyamatot, az ülést) munkáját, amivel támogatott a kitűzött céljaim elérésében. Ma már sokkal nyugodtabb vagyok, letettem a csomagjaim egy részét, jöttek is az eredmények, így találtam egy csodálatos barátnőt és egy jobb állást. Magamat téve az első helyre egy sokkal teljesebb életet élhetek.
Várom a további üléseket, hogy lelkiekben szabad emberként tudjak élni...

T.né Erika


Kétéves kislányunk születése óta székrekedéssel küzdött. Már mindent kipróbáltunk, de csak pillanatnyi megoldásokat hoztak. Gabi csak engem kezelt, és a harmadik alkalom után megszűnt a gyerek székrekedése és azóta sem tért vissza.
Továbbá hasznos tanácsokat kaptam a gyerekneveléssel kapcsolatban: pl. hiszti kezelése. Gyakorlatokat tanultam stresszoldásra amiket a mindennapokban tudok alkalmazni.
Gabi segít megismerni önmagam! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

V. J.


Pánikbetegségben szenvedtem, melyhez depresszió is társult.
Eleinte még kicsit szkeptikus voltam, de meggyőzött az a tény, hogy az állapotomban a kezelések és a gyakorlatok hatására már viszonylag rövid idő alatt pozitív változás áll be.
A mély depresszió elmúlt, a pánikrohamokat pedig megtanultam kezelni.

Ilona


Ilona vagyok, már jócskán nagymama korú. Egy kolléganőmtől hallottam Malárcsikné Gabi kineziológusról. Elmondása alapján én is késztetést éreztem, hogy problémáim megoldásában segítséget kérjek.
Sikerült feloldani olyan lelki okokat, amelyek fizikai megjelenésükben régóta napi szinten problémát okoztak az életemben.
- Párkapcsolati problémák (a szüleim és én, a gyermekem és én közöttem)
- Közlekedési problémák (térfóbia, tériszony)
- Pszichoszomatikus betegség (emlő-daganat)
A kineziológus segítségével elindult bennem egy gyógyító folyamat, elvezetett problémáim forrásához. Segített megérteni a testet, lelket uraló feszültségek, félelmek valódi okát és segített feloldani azokat, hiszen „magunktól” betegedünk meg és a gyógyulás lehetősége is bennünk van.

59 éves miskolci hölgy


Kineziológia = gyógyulás, remény

A gyógyulásom - vagy inkább a fejlődésem - története. Ezzel szeretném hálámat kifejezni, mert Gabi segítsége nélkül nem sikerült volna ekkora utat megtennem. Nagyon nehéz röviden összefoglalni, mert ez az idő átölelte egész eddigi életemet.

Azzal a céllal kerestem fel, hogy segítsen kimászni abból a mélységből, amiből már úgy éreztem, hogy egyedül nem tudok kiszabadulni.
Nem tudtam a családból senkinek nemet mondani és nem láttam megoldást, kiutat akkori helyzetemből, és ez a kilátástalanság betegségek sorozatához vezetett.
Szembesülnöm kellett azzal, hogy az események törvényszerűen következtek be a saját fejlődési folyamatom részeként, és sem a sorsot, sem másokat nem tehetek felelőssé érte. Fel kell hagynom az önsajnálattal.
Eddig nem ismertem igazán magamat, hagytam, hogy mások döntsenek helyettem, engedtem azoknak az elvárásaiknak, hogy mindenben megfeleljek nekik, és a kitöréseket hamar elnyomtam magamban. Magamat teljesen háttérbe szorítottam, csak sodródtam az élettel és úgy gondoltam, hogy ez a helyes viselkedés.
Sok idő kellett ahhoz, hogy szembesüljek a bennem zajló ellentmondásokkal, megismerjem ki és milyen is vagyok valójában, és elfogadjam az igazi énemet. Nagyon nehéz és gyakran szívszorító volt ez az „ébredés”, de ugyanakkor erőteljes kíváncsiság is élt bennem, hogy merre visz az utam. Előfordult, hogy türelmetlen voltam, úgy éreztem, hogy holtpontra jutottam, megakadtam a fejlődésben. De a lényeg az, hogy ismét önmagamra találtam.
Persze a fejlődésem ezzel nem állt le, csak elindultam az utamon. Folyamatosan rácsodálkozom azokra a pozitív változásokra, amik napról napra bekövetkeznek az életemben. Apró dolgok ezek, de reményt és bizakodást adnak.
Nem teher többé az élet, nem foglakoztat a halál gondolata és nem kerülök depressziós állapotba. Most már elmondhatom, hogy jól érzem magam a bőrömben.
Még vannak apró visszaesések, a régi beidegződések időnként még működnek, de el tudom fogadni, hogy ez is én vagyok. Azt viszont nagyon megtanította velem a kineziológia: ha én el tudom fogadni magam, akkor mások is elfogadnak, és nem akarnak megváltoztatni.

Már csak ritkán keresem fel a kineziológusomat, de biztonságot ad az a tudat, hogy a bajban van hová fordulnom és megkapom a szükséges segítséget.
Adatkezelési tájékoztató