Vélemények, visszajelzések

Köszönettel - azoktól, akik bizalmukkal megtiszteltek...

N. László


A legtöbb emberrel ellentétben én nem akartam kineziológushoz járni; hosszan tartó betegségem következményei miatt javasolta egy homeopata orvos.
Végül Gabi segítségével és hasznos tanácsaival ráébredtem azokra a hibáimra, amikre nem is fordítottam figyelmet, mert korábban az én 'világomban' azok a dolgok természetesnek számítottak. De ha észrevesszük, hogy lehet jobb is, akkor miért ne változtassunk?
Örülök, hogy most már képes vagyok sok dolgot máshogy látni, mint azelőtt, és köszönöm, hogy ezzel mindemellett egy közel 1 éves, szenvedésekkel teli betegségemet és következményeit segített megszüntetni.

J. A., Miskolc


Lányommal azért fordultunk kineziológushoz, mert az iskolaváltást követően problémák léptek fel a tanulás, az összpontosítás és az önértékelés terén. Kicsit nehezebben tudott alkalmazkodni a tanárok által támasztott követelményekhez.

Összességében pár hét után látványos fordulat kezdődött, könnyebben, gyorsabban ment a tanulás a nehezebb tantárgyakból is, javultak a jegyei, így a kedve és az önbizalma is; már nem izgult dolgozat vagy felelés miatt. Mivel hasonló jegyei lettek, mint a többieknek, már nem akar másik iskolába menni, jobban érzi magát a közösségben. Az önbizalma, fellépése, idegen emberekkel való kapcsolata terén is pozitív változások történtek. Sokkal nyitottabb lett, könnyebben beszélget azokkal is, akik nem a barátai. Nem fél már annyira az idegen helyzetektől, még ha egyedül is kell mennie számára ismeretlen felnőttek közé.
Köszönöm a nagyon gyors és hatékony segítséget! Megnyugtató az a tudat, hogy ha az életben bármikor problémánk adódik, bizalommal fordulhatunk Gabihoz.

J. Viktor


Ezúton szeretném Gabinak megköszönni azt a szeretetteljes („kedvesen szigorú” = finoman irányítja a folyamatot, az ülést) munkáját, amivel támogatott a kitűzött céljaim elérésében. Ma már sokkal nyugodtabb vagyok, letettem a csomagjaim egy részét, jöttek is az eredmények, így találtam egy csodálatos barátnőt és egy jobb állást. Magamat téve az első helyre egy sokkal teljesebb életet élhetek.
Várom a további üléseket, hogy lelkiekben szabad emberként tudjak élni...

T.né Erika


Kétéves kislányunk születése óta székrekedéssel küzdött. Már mindent kipróbáltunk, de csak pillanatnyi megoldásokat hoztak. Gabi csak engem kezelt, és a harmadik alkalom után megszűnt a gyerek székrekedése és azóta sem tért vissza.
Továbbá hasznos tanácsokat kaptam a gyerekneveléssel kapcsolatban: pl hiszti kezelése. Gyakorlatokat tanultam stresszoldásra amiket a mindennapokban tudok alkalmazni.
Gabi segít megismerni önmagam! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

V. J.


Pánikbetegségben szenvedtem, melyhez depresszió is társult.
Eleinte még kicsit szkeptikus voltam, de meggyőzött az a tény, hogy az állapotomban a kezelések és a gyakorlatok hatására már viszonylag rövid idő alatt pozitív változás áll be.
A mély depresszió elmúlt, a pánikrohamokat pedig megtanultam kezelni.

Ilona


Ilona vagyok, már jócskán nagymama korú. Egy kolléganőmtől hallottam Malárcsikné, Gabi kineziológusról. Elmondása alapján én is késztetést éreztem, hogy problémáim megoldásában segítséget kérjek.
Sikerült feloldani olyan lelki okokat, amelyek fizikai megjelenésükben régóta napi szinten problémát okoztak az életemben.
- Párkapcsolati problémák (a szüleim és én, a gyermekem és én közöttem)
- Közlekedési problémák (térfóbia, tériszony)
- Pszichoszomatikus betegség (emlő-daganat)
A kineziológus segítségével elindult bennem egy gyógyító folyamat, elvezetett problémáim forrásához. Segített megérteni a testet, lelket uraló feszültségek, félelmek valódi okát és segített feloldani azokat, hiszen „magunktól” betegedünk meg és a gyógyulás lehetősége is bennünk van.

59 éves miskolci hölgy


Kineziológia = gyógyulás, remény

A gyógyulásom - vagy inkább a fejlődésem - története. Ezzel szeretném hálámat kifejezni, mert Gabi segítsége nélkül nem sikerült volna ekkora utat megtennem. Nagyon nehéz röviden összefoglalni, mert ez az idő átölelte egész eddigi életemet.

Azzal a céllal kerestem fel, hogy segítsen kimászni abból a mélységből, amiből már úgy éreztem, hogy egyedül nem tudok kiszabadulni.
Nem tudtam a családból senkinek nemet mondani és nem láttam megoldást, kiutat akkori helyzetemből, és ez a kilátástalanság betegségek sorozatához vezetett.
Szembesülnöm kellett azzal, hogy az események törvényszerűen következtek be a saját fejlődési folyamatom részeként, és sem a sorsot, sem másokat nem tehetek felelőssé érte. Fel kell hagynom az önsajnálattal.
Eddig nem ismertem igazán magamat, hagytam, hogy mások döntsenek helyettem, engedtem azoknak az elvárásaiknak, hogy mindenben megfeleljek nekik, és a kitöréseket hamar elnyomtam magamban. Magamat teljesen háttérbe szorítottam, csak sodródtam az élettel és úgy gondoltam, hogy ez a helyes viselkedés.
Sok idő kellett ahhoz, hogy szembesüljek a bennem zajló ellentmondásokkal, megismerjem ki és milyen is vagyok valójában, és elfogadjam az igazi énemet. Nagyon nehéz és gyakran szívszorító volt ez az „ébredés”, de ugyanakkor erőteljes kíváncsiság is élt bennem, hogy merre visz az utam. Előfordult, hogy türelmetlen voltam, úgy éreztem, hogy holtpontra jutottam, megakadtam a fejlődésben. De a lényeg az, hogy ismét önmagamra találtam.
Persze a fejlődésem ezzel nem állt le, csak elindultam az utamon. Folyamatosan rácsodálkozom azokra a pozitív változásokra, amik napról napra bekövetkeznek az életemben. Apró dolgok ezek, de reményt és bizakodást adnak.
Nem teher többé az élet, nem foglakoztat a halál gondolata és nem kerülök depressziós állapotba. Most már elmondhatom, hogy jól érzem magam a bőrömben.
Még vannak apró visszaesések, a régi beidegződések időnként még működnek, de el tudom fogadni, hogy ez is én vagyok. Azt viszont nagyon megtanította velem a kineziológia: ha én el tudom fogadni magam, akkor mások is elfogadnak, és nem akarnak megváltoztatni.

Már csak ritkán keresem fel a kineziológusomat, de biztonságot ad az a tudat, hogy a bajban van hová fordulnom és megkapom a szükséges segítséget.
Adatkezelési tájékoztató